Simbol i stilit të mirë: Disa propozime të shkëlqyeshme se si vishni xhaketën

Prishtinë | 12 Dhj 2016 | 09:07 | Nga

Xhaketa është një ndër simbolet e stilit të mirë, pa të cilin nuk mund as të imagjinojmë vjeshtën.

Qoftë të jetë model që puthitet për trupi, i rrafshët, i dizajnuar apo në stil “ushtarak”, shkon shkëlqyeshëm me pantallona, funde, xhinse, fustane.

Kjo pjesë praktike e veshjeve mund të vishet pothuajse për të gjitha rastet, është ideale për punë, por edhe për shëtitje apo kur me koleget shkoni në restorant.

Çdo femër do të donte një xhaketë që i nxjerr në pah siluetën dhe e bën të duket më e hollë. Por e rëndësishme është që të bësh kujdes me përmasat. Sepse edhe xhaketa, reflekton personalitetin dhe stilin tënd.

blejzer5

08

747e2a23114ffbdc02596fd1349e31ca

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme