Filloi asfaltimi i rrugës Muqivërrc – Kranidell – Selishtë

Prishtinë | 27 Gus 2019 | 16:59 | Nga Ekonomia Online

Të martën filloi asfaltimi i rrugës Muqivërrc – Kranidell – Selishtë, komuna e Kamenicës.

Zëvendësministri Rexhep Kadriu tha se MIT mbetet e përkushtuar të krijojë infrastrukturë moderne në të gjitha fshatrat e Kosovës, që parandalon migrimin e brendshëm dhe krijon kushte të mira për zhvillim ekonomik.

Rruga Muqivërrc – Kranidell – Selishtë, është e gjatë 12 kilometra, investim i MIT në vlerë prej 1.1 milion euro.

Të ngjashme