Fotografitë shfaqin dallimin e festës për Vitin e Ri 2020 dhe 2021

Prishtinë | 01 Jan 2021 | 17:45 | Nga Ekonomia Online

Tërësisht të ndryshme kanë qenë pamjet e festës në hyrje të vitit 2021 dhe një viti më herët.

Fundi i 2020-ës u përcoll me izolim e shumë anulime ngjarjesh si pasojë e pandemisë që ka pushtuar botën në një vit të plotë.

“Associated Press” ka grumbulluar fotografi nga vende të ndryshme të botës që krahasojnë festën që përjetuan njerëzit në hyrje të vitit 2020 dhe festën për hyrjen në vitin 2021.

Dallimet shihen qartë.

Image

New York


Image

St. Petersburg


Image

Bruksel


Image

Londër


Image

Stamboll


Image

Tokio


Image

Hong Kong


Image

Kore e Jugut


Image

Indonezi


Image

Australi

Të ngjashme