Çfarë ndodh nëse i hedh naftë një makine benzine dhe anasjelltas? (Video)

Prishtinë | 25 Tet 2016 | 02:48 | Nga

Të hedhësh karburantin e gabuar në makinë nuk është edhe aq e rrallë.

Kështu një test konkret tregon se çfarë ndodh përgjithësisht por edhe në makinat specifike, kur një “ngatërresë” e tille bëhet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme