Historia e panjohur e autores së Harry Potter

Prishtinë | 31 Mar 2017 | 11:16 | Nga

Në moshën 17-vjeçare u refuzua nga kolegji.

Në moshën 25-vjeçare e ëma vdiq nga një sëmundje.

Në moshën 26-vjeçare abortoi.

Në moshën 27-vjeçare u martua.

Bashkëshorti abuzonte me të.

Megjithatë, bashkë ata sollën në jetë një vajzë.

Në moshën 28-vjeçare u divorcua dhe diagnostikua me depresion të rëndë.

Në moshën 29-vjeçare ishte një nënë e ndarë që jetonte në qendër sociale.

Në moshën 30-vjeçare tentoi vetëvrasje, por ndryshoi mendje dhe iu kushtua totalisht dhe me shumë pasion, asaj që dinte të bënte më mirë…të shkruante.

Në moshën 31-vjeçare publikoi librin e saj të parë.

Në moshën 35-vjeçare kishte publikuar katër libra dhe kishte fituar çmimin Autorja e Vitit.

Në moshën 42-vjeçare, shiti 22 milion kopje të librit të ri, në ditën e parë të prezantimit.

Kjo grua është J.K. Rowling.

Autorja e Harry Potter, që u kthye në një brand global dhe i solli fitime me vlerë rreth 15 miliardë dollarë.

Measazhi më i fortë që ajo ka përcjellë përmes jetës së saj:

Asnjëherë mos u dorëzo!

Beso në vetvete!

Bëj gjithçka me pasion!

Puno fort!

Asnjëherë nuk është vonë!

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme