Keni shtypje të lartë të gjakut? Mënyra që ul atë për vetëm 2 minuta

Prishtinë | 06 Dhj 2022 | 16:51 | Nga Ekonomia Online

Shtypja e lartë e gjakut është diçka nga e cila nuk keni nevojë më të vuani kur nuk keni ilaçe në dispozicion, pasi që mund ta trajtoni atë thjesht me një laps.

Duke e përdorur lapsin në të njëjtën mënyrë që akupunkturisti e përdor gjilpërën, ju mund të arrini rezultate të menjëhershme.

Doktorët e quajnë shtypjen e gjakut si “vrasës të fshehtë” sepse pasojat janë shumë serioze, por problemet zhvillohen ngadalë me kohën dhe simptomat janë të ngjashme me të sëmundjeve tjera.

Truku për ta ulur shtypjen e gjakut brenda 2 minutave

Kjo pikë e shtypjes është shumë e lehtë për ta gjetur dhe bën diferencë të madhe në mirëqenien tuaj.

Qiteni gishtin përgjatë linjës mes gishtit të madh dhe gishtit të dytë të këmbës.

Pika e shtypjes gjendet vetëm pak para se gishti ta arrijë ashtin.

Në atë pikë aplikoni presion për 3 sekonda, pastaj pushoni për 5 sekonda. Përsëriteni masazhin për 2 minuta dhe të njëjtën gjë bëjeni edhe në këmbën tjetër./GE

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme