Këto lagje të Prishtinës dhe Fushë Kosovës sot do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes

Prishtinë | 11 Mar 2023 | 11:44 | Nga Ekonomia Online

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar qytetarët se gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në disa zona.

Sipas njoftimit në Fushë Kosovë do të ketë furnizim me ujë nga 06:00-10:00 , ndërsa ndërprerje nga ora 10:00-17:00.

Po ashtu sipas njoftimit furnizimi do të fillojë sërish prej orës 17:00-22:00 dhe do të ndërpritet nga ora 22:00-06:00.

Ndërsa, Kodra e Trimave dhe Mirdita ndërprerje do të ketë nga ora 23:00-05:00 të mëngjesit.

“Mbeteni të informuar! Varësisht nga situata me turbullirë, stabilizohet edhe gjendja me furnizim me ujë”, thuhet në njoftim të KRU Prishtina.

Të ngjashme