Kosovarët shpenzuan një miliard euro në Shqipëri në vitin 2023

Prishtinë | 06 Qer 2024 | 10:02 | Nga Ekonomia Online

Kryetar i AKB-së, Agim Shahini, ka deklaruar se kosovarët shpenzuan rreth një miliard euro në Shqipëri në turizëm, investime dhe import në vitin 2023.

“Këtë vit po mungon një ofertë konkurse për pushuesit tone ndonëse Greqia, Turqia, Spanja dhe Kroacia kanë oferta interesante për pushuesit kosovarë. AKB vitin e kaluar ka paralajmëruar se pas liberalizimit të vizave orjentimishte janë vendet e BE qe do thithin pushuesit kosovarë”.

Të ngjashme