Lëvizja FOL organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”

Prishtinë | 11 Qer 2024 | 07:46 | Nga Ekonomia Online

Lëvizja FOL sot organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”.

Aty do të prezantohen gjetjet e raportit “Informimi dhe perceptimi i qytetarëve lidhur me paraqitjen e ankesave disiplinore ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve”.

Pjesëmarrse do të jetë dhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

Ngjarja zhvillohet nga ora 10:00, në Hotelin “Swiss Diamond” në Prishtinë.

Të ngjashme