9 ide si ta surprizoni partnerin, jo lule

Prishtinë | 21 Dhj 2019 | 09:39 | Nga Ekonomia Online

Ka shumë mënyra për ta bërë dikë të buzëqeshë ose të ndjehet i dashur.

Nëse jeni duke kërkuar për ide alternative të dhuratave të menduara, këtu janë 9 dhurata që janë më të mira sesa, ta zëmë, t’i dhurosh lule.

  • Gatuani vaktin e tij/saj të preferuar

  • Dhurojini një fotografi tuajën të stampuar në ndonjë objekt ose të vendosur në kornize

  • Kushtojini disa vargje poezie

  • Ktheni dhomën në një ambient kinemaje dhe shikoni së bashku filmin tuaj të preferuar

  • Dhuroji një disk më këngëtarin apo këngët e tij/saj të preferuar
  • Dhuroji një biletë për një aktivitet që ai/ajo e ka shumë përemër

  • Dhuroji një kartolinë me një mbishkrim dashurie
  • Bëji një dhuratë të personalizuar krijuar nga vetë ju
  • Dhuroji një pije apo ëmbëlsirën e tij/saj të preferuar

Të ngjashme