Diferenca në gjatësi ju bën më të lumtur në lidhje

Prishtinë | 08 Pri 2020 | 00:26 | Nga Ekonomia Online

Një studim i tanishëm tregon se: Meshkujt e gjatë nënkupton një lidhje të lumtur dhe gratë ndjehen më të lumtura dhe sigurta.

A keni menduar ndonjëherë se pse shumë gra preferojnë meshkujt që janë më të gjatë sesa ato? Sigurisht, është ndjen e mirë që të mbathni take pa ndjenjën që jeni duke e kaluar atë. Por, mund të jetë edhe një arsye shkencore se pse dëshirojmë diferencë në gjatësi.

Ky studim tregon se sa më e madhe që është diferenca në men një burri dhe gruaje, aq më e lumtur është ajo. Përveç kësaj, në sytë e një gruaja një burrë i gjatë është edhe më tërheqës dhe me më shumë vetëbesim, raporton “The Hearty Soul”.

Po ashtu, njerëzit me të gjatë kanë të ardhura më shumë. Kjo sepse këta persona kanë tendence të kenë potencial më të madh fitmi, ndoshta sepse mund të duken më të besueshëm ose më të aftë, transmeton lajmi.net.

Mirëpo, në anën tjetër kjo nuk nënkupton domosdoshmërisht qe nëse jeni lidhje me një person më të shkurtër duhet të ndaheni.

Ne jemi të ndryshëm – dhe nuk ka asnjë provë që meshkujt e shkurtër nuk mund të ju bëjnë të lumtur dhe më tërheqëse sesa meshkujt e gjatë, sidomos nëse ata janë tërheqës dhe të lumtur. Një studim i vitit 2010 ka gjetur se nëse partneri është më i shkurtër nuk nënkupton që gratë janë ndjerë më pak të vlerësuar dhe më të lumtur. 

Të ngjashme