Efekti i kripës për gjumë të rehatshëm

Prishtinë | 12 Tet 2016 | 23:30 | Nga

Llambat me kripë nga Himalajet përdoren gjerësisht dhe përfitimet shëndetësore nga to janë të shumta përveç që përdoren si dekorues.

Kjo lloj kripe që përdoret tek këto llamba mund të përdoret për alergji, probleme me lëkurë, dhimbje koke, pagjumësi, dhe reumatizma për shkak se llambat me kripë në fakt jonizojnë ajrin.

Jonet pozitive dhe negative kontribuojnë në ndjenjat dhe perceptimet e njeriut. Jonet atmosferike mund të ndikojnë në shëndetin, mirëqenien, efikasitetin, emocionet, dhe qëndrimin mendor të qenieve njerëzore.

Për këtë arsye, këto llamba ju ndihmojnë që të keni një kthjelltësi mendore dhe të bëni gjumë më të rehatshëm.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme