Kur duhet përfunduar një marrëdhënie, 5 arsye

Prishtinë | 18 Sht 2022 | 22:55 | Nga Ekonomia Online

Nuk është aspak e lehtë të mbyllësh një histori, deri në atë pikë sa ndonjëherë ju preferoni të qëndroni në një marrëdhënie të ndërlikuar vetëm për të mos u ndarë.

Ndoshta keni rënë në grackën që gjithmonë keni vendosur veten tuaj gjithmonë në plan të dytë gjatë kësaj marrëdhënie.

Dhe, edhe nëse keni pasur guximin të partnerin tuaj kjo nuk do të thotë që jeni e pandjeshme dhe se vetëm ai vuan këtë ndarje. Mbasi ju ndiheni fajtore që i keni dhënë fund një marrëdhënie që në fillimet e saj pretendohej se do të zgjaste përgjithmonë.

Ja 5 arsye për t’ju ndihmuar të konfirmoni se keni bërë zgjedhjen e duhur.

E doni më shumë veten tuaj

Ndoshta keni rënë në grackën që gjithmonë keni vendosur veten tuaj gjithmonë në plan të dytë gjatë kësaj marrëdhënie

Ju nuk keni më frikë të jeni vetëm

Të kesh dikë pranë jush është padyshim një plus, për aq kohë sa ju nuk e kufizoni pavarësinë tuaj.

Ju nuk sakrifikoni më ëndrrat tuaja

Marrëdhëniet përbehen edhe nga kompromiset, por nëse keni hequr dorë nga shumë gjera për shkak të tij më mirë që i keni dhënë fund marrëdhënies njëherë e mirë.

E ke provuar shumë herë

Nëse jeni përpjekur shumë që gjerat të ecnin në këtë marrëdhënie por pa sukses atëherë kjo do të thotë që marrëdhënia duhet të përfundonte këtu për të mos lënduar me tej njëri tjetrin.

Nuk e shihnit më veten përkrah tij\saj në të ardhmen

Mund të ketë një ndjenjë të shkëlqyeshme, një kuptim fantastik erotik, por nëse nuk ka dëshirë për të ndërtuar diçka së bashku, është mirë të mos shkoni më tej. ju

Të ngjashme