Si t’i palosni bluzat për 5 sekonda?

Prishtinë | 05 Kor 2018 | 14:57 | Nga

A ju duket palosja e rrobave një punë shumë e vështirë që nuk mund ta bëni kurrë si duhet?

A është kjo arsyeja pse nuk i palosni rrobat por vetëm i fusni ato në dollapin tuaj, për t’i nxjerrë më pas sa herë që ju duhen, duke i hekurosur fillimisht?

Apo ndoshta jeni shumë të zënë me fëmijët, familjen dhe shtëpinë, sa që nuk keni mundësi për ta kryer këtë punë që ju merr jashtëzakonisht shumë kohë?

Në fakt, jeni shumë gabim. Palosja e rrobave nuk është detyrë shumë e vështirë, nuk ju merr shumë kohë dhe është shumë më e thjeshtë se sa duket!

Më poshtë po ju sjellim një trik që ju ndihmon që të palosni bluzat tuaja për vetëm dy sekonda, transmeton Klan Kosova.

Në fillim, që ta mësoni këtë trik do t’iu duhen 5-6 sekonda dhe pasi të dështoni disa herë, do ta mësoni shumë shpejt!

Hapat për ta palosur bluzën për dy sekonda

Hapi 1: Shtrijeni bluzën në një sipërfaqe të rrafshtë

Lay the shirt on a flat surface

Hapi 2: ‘Vizatojeni’ një kryq imagjinar dhe pikat orientuese A,B dhe C

Draw an imaginary line at center

Draw an imaginary verticle line

Point A,B,C on imaginary cross

Hapi 3: Kapeni dhe mbajeni bluzën në vendin ku është pika A me dorën e majtë

Pinch and hold point A

Hapi 4: Kapeni dhe mbajeni bluzën ku është pika B me dorën e djathtë

Pinch and hold point B

Hapi 5: Pjesën e bluzës ku është pika B kthejeni dhe bashkojeni pikën B me pikën C, me dorën e djathtë

Bring pointB over pointA to pointC

Bring pointB to pointC

Pinch and hold point C with B

Hapi 6: Rrotullojeni bluzën

Uncross your arms

Uncross arms and lift the shirt

Hapi 7: Paloseni bluzën në anën tjetër (mbi krahë)

Hold tightly and lift

Place the loose sleeve side on surfacee

Fold the shirt over loose sleeve

T-shirt folded

Final folded t-shirt

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme