Limoni dhe kripa ndihmojnë në largimin e njollave të verës së kuqe

Prishtinë | 18 Mar 2023 | 21:34 | Nga Ekonomia Online

Njollat e verës janë shumë të vështira për tu larguar qoftë në rroba apo edhe në mobilie.

Ju pos detergjenteve mundeni ato t’i largoni nga mobilet e juaja edhe në kushte shtëpie.

Kështu në sipërfaqen e prekur vendosni limon, dhe krip.

Pasi të keni hedhur kripe për disa minuta vendosni një gjysmë limoni mbi pjesën e njollosur dhe bashkë me kripën formohet një pjesë e fortë, fërkojeni për disa kohë dhe më pas lajeni si zakonisht.

Të ngjashme