Mblidhet KQZ-ja, shqyrton zëvendësimin e deputetëve të Listës Serbe

Prishtinë | 10 Nën 2022 | 08:54 | Nga Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës do të bëjë shqyrtimin dhe miratimi e rekomandimit për zëvendësimin e deputetëve të Listës Serbe, raporton Ekonomia Online.

Në rend dite është edhe njoftim lidhur me dorëheqjet e Zyrtarëve të Lartë Komunal të Zgjedhjeve të Komunave Mitrovica e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok.

RENDI I DITËS

 1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së;
 2. Aktivitetet e SKQZ-së:
 • Njoftim lidhur me dorëheqjet e Zyrtarëve të Lartë Komunal të Zgjedhjeve të
  Komunave Mitrovica e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok.
 1. Raport i Këshillave të KQZ-së:
   Këshilli për Çështje Ligjore:
 • Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për zyrën e presidentes, për
  zëvendësimin e deputetëve të subjektit politik “Lista SRPSKA”.
 • Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësim të anëtarëve të Kuvendit
  Komunal në Ferizaj, Malishevë dhe Junik.
 1. Të ndryshme;

Të ngjashme