Molla e gjelbër ju ndihmon që të humbni peshë

Prishtinë | 19 Jan 2023 | 20:25 | Nga Ekonomia Online

Molla e gjelbër konsumohet shumë nga njerëzit. Por, ky frut pos shijes së mirë ka edhe shumë përfitime shëndetësore.

Shumë persona preferojnë që të përdorin mollën e gjelbër pasi ndihmon në kontrollimin e peshës trupore.

Molla e gjelbër përmban 10% kalori dhe karbohidrate më pak se molla e kuqe prandaj kjo bën që nga konsumimi i këtij fruti të humbni peshë.

Nëse vazhdoni të konsumoni më shumë molla të gjelbra do të keni peshën trupore më të stabilizuar.

Të ngjashme