316 mijë nxënës pritet të testohen nesër, pjesëmarrja vullnetare

316 mijë nxënës nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën do të testohen nesër nga lëndë të ndryshme, në Garën e Diturisë, e cila do të mbahet për herë të parë në Kosovë. Edhe pse Këshilli i Prindërve përmes një komunikate ka bërë të ditur se ky test duhet të merret si vullnetar dhe … Vazhdoni me leximin e 316 mijë nxënës pritet të testohen nesër, pjesëmarrja vullnetare