AACK-ja thotë se vizita me ministrin Abrashi në Aeroport “Adem Jashari”, është bërë me 5 nëntor

Prishtinë | 28 Nën 2020 | 09:58 | Nga Ekonomia Online

Autoriteti i Aviacionit Civil ka zhvilluar një inspektim në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës për mbikëqyrjen e masave të ndërmarra nga operatori për frenimin e përhapjes së COVID-19. Vizita është bërë së bashku me Ministrin e Infrastrukturës z. Arban Abrashi.

Vizita ishte planifikuar shumë më herët dhe është realizuar më datën 5 nëntor 2020. Sidoqoftë, në bashkëpunim më Zyrën për Informim të Ministrisë se Infrastrukturës lajmi për vizitën nuk është publikuar atë ditë duke pas parasysh ngjarjet që ndodhën po atë ditë lidhur me gjykatën speciale dhe pritjen e fluturimeve speciale.

Lajmi për vizitën ishte publikuar më datën 10 nëntor duke pas për qëllim informimin e publikut se Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës është duke i zbatuar masat mbrojtëse për përhapjen e COVID-19 dhe se Autoriteti i Aviacionit Civil është duke monitoruar zbatimin e këtyre masave.

Dëshirojmë të sqarojmë opinionin për datën e saktë të realizimit të vizitës e cila nuk është e njëjta me datën e postimit të lajmit në mediat sociale.

Publikimet tona janë të menduara për informimin e publikut me interes në aviacion. Lusim mediat për konfirmim para publikimit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme