Gecaj nënshkruan marrëveshje me organizatën “Shoqata e të Verbërve të Kosovës”

Prishtinë | 25 Pri 2017 | 15:20 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal Bajram Gecaj, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesin e organizatës Jo-Qeveritare “Shoqata e të Verbërve të Kosovës”, Mexhit Foniqi për financimin e projektit “E drejta për qasje të lirë”.

Projekti ka për qëllim avokimin përpara drejtori-atit të shërbimeve publike në 4 komuna si: Gjakovë, Malishevë, Rahovec dhe Istog me qëllim të adaptimit të semaforëve akustikë të fushave taktile që orientojnë të verbërit deri tek semafori.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme