Jaffa Champion po dhuron shumë shpërblime për 14 shkurt

Prishtinë | 09 Shk 2021 | 16:01 | Nga Ekonomia Online

Brendi i njohur i shijes botërore, Jaffa Champion, po dhuron shumë shpërblime përmes kampanjës ‘Pije me dashni’.


Kjo kampanjë po zhvillohet në Albi Mall në katin e 3, gjegjësisht në këndin Jaffa Champion.


Kampanja do të jetë aktive deri me 14 Shkurt në Albi Mall, dhe të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë udhëtime fantastike,  darka dhe shumë shpërblime tjera.


Krejt çka ju duhet është ta bleni një paketim Jaffa Champion dhe të provoni fatin mos jeni fatlumi i njëri ndër shumë shpërblimeve.

Udhëtime dhe befasi të shumta po ju presin…

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme