Kapen 15.000 mijë litra alkool i prodhuar ilegalisht në Gjakovë

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 16:03 | Nga Ekonomia Online

Dogana e Kosoves nën udhëheqjen e Prokurorisë Themelore në Gjakovë dhe me urdhër të Gjykatës Themelore në Gjakovë, ka organizuar kontrolle në 4 lokacione të dyshuara për prodhim ilegal të pijeve alkoolike në regjionin e Gjakovës.

Me këtë rast në 4 lokacionet është gjetur sasi e konsiderueshme e pijeve alkoolike të prodhuara ilegalisht dhe me kete rast i jane shmangur taksave dhe njekohesisht është prodhim ilegal dhe i pakontrolluar e që paraqet rrezik potencial për shëndetin e qytetarve të Republikës së Kosovës.

“Gjithsejtë janë sekuestruar 14,828 Litra Pije Alkoolike si në vijim:

– 10,518 Litra Raki

– 4,000 Litra Verë

– 310 Litra Liker”, njofton Dogana.

Të ngjashme