KRU “Gjakova”, shpall konkurs për vende të lira pune

Prishtinë | 24 Nën 2021 | 12:03 | Nga Ekonomia Online

KRU “Gjakova” SH.A. ka shpallur konkurs për vende të lira pune në këto pozita;

1. Kryeshef Ekzekutiv.

2. Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit,

3. Auditor/e i/e brenshëm/me.

KRU Gjakova inkurajon të gjithë profesionistët që përmbushin kriteret e konkursit që të aplikojnë!Bashkangjitur gjeni linkujt e konkurseve, të publikuara në faqen zyrtare të Ujësjellësit:-https://www.kru-gjakova.com/…/Publikim-Konkursi-me-dt…https://www.kru-gjakova.com/…/Auditor.re-I.-E-brendshme…

Të ngjashme