Nesër do të ketë ndërprerje të ujit të pijshëm në këto lagje të Prishtinës

Prishtinë | 06 Qer 2021 | 11:42 | Nga Ekonomia Online

Banorët që furnizohen me ujë nga SP Mirëditë, do të kenë ndërprerje të ujit të pijshëm.

Njoftimi i plotë nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”:

Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se gjatë ditës së nesërme 7 qershor 2021, e hënë KEDS-i përmes kontraktorit të tyre ka planifikuar punime teknike, konkretisht implementim të punimeve elektrike në stacionin e pompave në Mirëditë.

Punimet do zgjasin nga ora 09:00- 18:00.

Me këtë rast, konsumatorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga SP Mirëditë mund të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë , për aq sa do zgjasin punimet nga ana e kontraktorit të KEDS.

Zonat që mund të afektohen nga këto punime janë: Lagjet ” Taslixhe”, ” Mati”, ” Sofalia”,” Zllatari”,” Zona Qendër dhe një pjesë e banesave të bardha të lagjes Bregu i Diellit, rruga e ” Bledit” dhe rruga ” Isa Kastrati” , në Prishtinë.

Të ngjashme