Njoftim i rëndësishëm për ata që kanë aplikuar për dokumente personale

Prishtinë | 03 Gus 2022 | 17:21 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Punëve të Brendshme përkatësisht Agjencia e Regjistrimit Civil, përmes një njoftimi ka treguar që të gjithë qytetarët e Kosovës se nga e hëna – datë 1 gusht 2022 ka pasur avari njëra nga pajisjet për personalizim të dokumenteve gjë që e ka pamundësuar pajisjen me dokumente personale për qytetarët.

“Pas angazhimit tre ditor të personelit teknik të Departamentit të Prodhimit të Dokumenteve në kuadër të Agjencisë së Regjistrimit Civil, sot është riparuar pajisja dhe menjëherë ka filluar procedimi i dokumenteve personale”, thuhet në njoftim.

“Gjithashtu, Ministria e Punëve të Brendshme njofton të gjithë qytetarët që zyrtarët e Agjencisë së Regjistrimit Civil janë duke punuar deri në orët e vona për të përmbushur kërkesat e qytetarëve”, mbaron njoftimi.

Të ngjashme