Pakënaqësi në VV: Haki Abazi i bën publike ankesat e tij, nuk merr pjesë në seancën e sotme

Prishtinë | 23 Nën 2021 | 18:45 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i VV-së, Haki Abazi, nuk ka marrë sot pjesë në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Abazi ka thënë se mos-pjesëmarrja e tij lidhet me disa pakënaqësi të tij të cilat i ka transmetuar tek lidershipi i VV-së.

Ai ka thënë se pret që ankesat e tij të adresohen me kujdes dhe në kohë.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë-votues

Është hera e parë që sot nuk kam marrë pjesë në seancën e Kuvendit që nga zgjedhja ime deputet në këtë përbërje.

Ka një sër faktorë që më ka shtyer të bëjë këtë veprim dhe në këtë kohë. Të gjitha i kam transmetuar tek lidershipi dhe pres që të adresohen me kujdes dhe në kohë. Ju falëmnderit për mirëkuptim për mospjesmarrjen sot.

Të ngjashme