Qeveria i thotë po projektligjit të veteranëve

Prishtinë | 29 Dhj 2016 | 15:08 | Nga

Qeveri e Kosovës ka miratuar projektligjin për veteranët duke shtuar nen 6, i cili parasheh që në rast se buxheti nuk është i mjaftueshëm për mbulimin e pensioneve prej 120 eurove, kategoria e tretë do t’i nënshtrohet vlerësimit në përputhje me buxhetin e paraparë.

Poashtu gjatë mbledhjes së ekzekutivit u vendos edhe për zgjatjen e mandatit të komisionet qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit, veteranit, pjesëtarit apo internuarit të UÇK-së.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme