Të mërkurën fillon vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë në Viti

Prishtinë | 05 Pri 2021 | 14:51 | Nga Ekonomia Online

Drejtoresha e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti, Vjollca Kadolli, ka bërë të ditur se vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë në këtë komunë do të bëhet më 7 prill.

Ajo ka thënë se vaksinimi do të fillojë në orën 09:00 në QKMF.

Kadolli ka deklaruar se pas përfundimit të vaksinimit të punëtorëve shëndetësorë do të fillojnë me vaksinimin e qyte

Shkrimi i saj i plotë:

Të nderuar punëtorë shëndetësorē të Komunës së Vitisë

Bazuar në rekomandimet që sot kemi marrë nga IKSHP në Prishtinë, vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë të Komunës së Vitisë do të realizohet me datë 07.04.2021.

Prandaj, të gjithë punëtorët shëndetësorë, të institucioneve publike dhe private të komunës sonë, ju njoftoj që vaksinimi me vaksininën kundër COVID-19 do të filloj prej orës 09.00-15.00 në QKMF- Viti.

Pas përfundimit të vaksinimit të punëtorëve shëndetësorë fillojmë me vaksinimin e qytetarëve të moshës mbi 85 vjeç.

Të ngjashme