Në kohë krize, për Kurtin mbetet primare ideologjia dhe përzierja në politika të shteteve të treta

Prishtinë | 20 Jan 2023 | 18:45 | Nga Valon Syla

E paska nënshkru Albin komunisti një marreveshje për bashkepunimi me SPS-in apo Partinë Socialiste te Zvicrës? Në kohë krize, ma e rëndësishme për të është ideologjia dhe përzierja në politika të shteteve të treta.

Merru me probleme tona o ti njeri, se si Kryeministër s’un po të drejtohem se s’po sillesh ashtu.

  1. A nuk te erdhi marre qe e përkrahshe Jeremy Corbinin, marksistin anglez qe ishte kunder bombardimit te NATO-s?
  2. A nuk mesove nga deshtimi total i VV-se ne Shqiperi ku organizove fushate elektorale kunder partive atje.
  3. A nuk mesove ndonje mesim duke i akuzuar republikanet amerikanë për grushtet në Kosovë?

Boll na bane dëm me agjenden komuniste dhe tu ju përzi shteteve tjera në pejsazh politik. Trus more këtu edhe puno diçka. Ndali udhëtimet.

Fokusohu në ekonomi se shkum poshtë. Ktheji aleatet e Kosovës kah vetja se e humbëm veriun.

Të ngjashme