Në Kuvend mbahet seminari “Promovimi i një parlamenti me ndjeshmëri gjinore”

Prishtinë | 15 Maj 2023 | 09:49 | Nga Ekonomia Online

Sot, Kuvendi i Kosovës në bashkëpunim me Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë, Rrjetin e Grave Parlamentare të Asamblesë Parlamentare të Frankofonisë dhe me mbështetjen e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë, do të jetë nikoqir i seminarit “Promovimi i një parlamenti me ndjeshmëri gjinore”.

Seminari do të ketë në fokus marrjen parasysh të barazisë gjinore në procesin legjislativ.

Të pranishmëve me një fjalë rasti do t’u adresohet kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca.

Seminari fillon në ora 10:00​ në sallën plenare të Kuvendit të Kosovës.

Të ngjashme