Pse fëmijët nuk duhen lënë vetëm?

Prishtinë | 06 Maj 2023 | 20:48 | Nga Ekonomia Online

Çdo prapësi që fëmijët bëjnë, e bëjnë më sinqeritet dhe me gjithë zemër. Nuk ka asnjë problem nëse ata lyejnë me bojë tapetin apo gjëra të tjera, pasi kjo është një mënyrë që ata përdorin për të njohur botën.

Fëmijët i bëjnë këto gjëra, pasi u sjellin kënaqësi dhe duan të zbulojnë se çfarë vjen më pas, rreziqet dhe pasojat.

Dhe përballja me këto prapësi vjen pak minuta pasi ata bien në qetësi dhe prindërit kujtojnë se “shpëtuan”.

 

1472753994_7 1472753830_1 1472753853_2 1472753872_3 1472753885_4 1472753900_5 1472753987_6

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme