Personat me depresion bindni të rehabilitohen

Prishtinë | 17 Mar 2023 | 21:06 | Nga Ekonomia Online

Njerëzit që janë të prekur nga depresioni nuk pajtohen me këtë fakt që kanë.

Kështu ju nëse jeni familjarë apo mik i tyre duhet të qëndroni me ata.

Por qëndrimi afër dhe dëgjimi i tyre nuk kryen punë për depresionin, ju duhet të mundoheni që ta bindni këtë person të fillojë të shkojë në ndonjë qendër rehabilitimi.

Nëse këta persona binden që kanë nevojë të shkojnë të rehabilitohen, atëherë do të fillojnë të shërohen.

Të ngjashme