Haxhiu kërkon nga deputetët që ta votojnë Projektligjin për luftimin e COVID-19

Prishtinë | 14 Gus 2020 | 16:44 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se Projektligji për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës, do të ndihmojë në luftimin e kësaj pandemie.

Haxhiu në seancën e Kuvendit ka deklaruar se është bërë një punë shumë e mirë nga Komisioni për Shëndetësi në plotësimin e këtij Projektligji.

“Prej kur është iniciuar si Projektligj është bëtë shumë politik me këtë ligj, dhe po të mos ndryshohej atëherë siç ishte propozuar do të rregullonte vetëm kufizimin e lëvizjes, mirëpo tani rregullohen edhe aspektet tjera. Është një Projektligj i kompletuar që do të shërbej në luftimin e pandemisë”, ka thënë Haxhiu.

Ai ka shtuar se ka propozuar në emër të PDK rritjen e pagave për personelin shëndetësorë, Policinë e Kosovës dhe inspektorët.

Haxhiu kërkoi nga deputetët që ta mbështesin këtë Projektligj dhe i njëjti të votohet me amendamentet e propozuara.

Të ngjashme