Hoti: Sulmi ndaj policëve është i papranueshëm

Prishtinë | 04 Nën 2020 | 09:43 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, dënon dhunën e ushtruar ndaj policëve të Kosovës, të cilët u sulmuan mbrëmë nga disa qytetarë në Fushë Kosovë, pasi paraprakisht kishin shqiptuar gjobë kundërvajtëse në trafik. 

Kryeministri Hoti,  i fton qytetarët që për të gjitha vërejtjet dhe pakënaqësitë eventuale me kryerjen e detyrave nga ana e policëve të Kosovës, t’i shfrytëzojnë  mekanizmat ligjorë, t’i drejtohen Inspektoratit Policor, të drejtën e tyre ta kërkojnë edhe në gjykatë. Por, thekson se integritetit fizik i policit të Kosovës është i pacenueshëm.

Kryeministri Hoti,  kërkon nga Prokuroria dhe organet e tjera përkatëse që të zbardhin sa më parë  rrethanat që quan në këtë rast dhe të vendoset drejtësia.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme