Lushaku: Taktizimet e minutave të fundit, papërgjegjësi e deputetëve

Prishtinë | 20 Mar 2018 | 18:25 | Nga

Analistja politike, Jehona Lushaku, e ka kritikuar stërzgjatjen e procesit të Demarkacionit duke thënë se edhe seanca e sotme është rezultat i papërgjegjësisë së përgjithshme të kësaj legjislature.

“Seanca e sotme është si rezultat i papërgjegjësisë së përgjithshme të gjithë legjislaturës”, tha Lushaku në Specialen e Klan Kosovës për Demarkacionin.

Ajo madje edhe i kritikoi deputetët, që sipas saj, po taktizojnë në minutat e fundit se a janë pro apo kundër ratifikimit të kësaj marrëveshjeje.

“Ka pasur kohë tre vjet për të analizuar dhe marrë vendimet e duhura, dhe sot është dashur të ketë qëndrime të qarta”.

Lushaku i quajti papërgjegjshmëri dhe papjekuri politike veprimet në minutat e fundit të deputetëve të caktuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme