Politikanët, përfituesit më të mëdhenj nga Projektligji i pagave

Prishtinë | 12 Qer 2018 | 07:48 | Nga

Xhepi nuk do t’i cenohet asnjërit prej abuzuesve me pagat që realizohen nga buxheti i shtetit, ani se është marrë një iniciativë ligjore që rregullon këtë fushë.

Politikanët do të jenë përfituesit më të mëdhenj të iniciativës, shkruan Koha Ditore.

Në rast se kalon në Kuvend varianti i tashëm i Projektligjit për paga, politikanët me pushtet do të arkëtojnë shumë më shumë sesa tani.

Ndërkaq, zyrtarët dhe funksionarët publikë do të vazhdojnë ta marrin shumën e deritashme, të siguruar nëpërmjet shtesave mbi pagën bazë…

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme