Zgjedhet kryesia e degës së PDK-së në Rahovec

Prishtinë | 14 Kor 2019 | 12:50 | Nga Ekonomia Online

Dje është mbajtur mbledhja e parë e Këshillit Drejtues të PDK-së në degën e Rahovecit, me pikën e vetme të rendit të ditës, që ishte zgjedhja e kryesisë së degës.

Në këtë mbledhje, nga komisioni qendror morri pjesë Fehmi Mujota.

Përbërja e re e Kryesisë së degës së PDK-së në Rahovec është:
1. Idriz Vehapi, kryetar i degës,
2. Qazim Qeska,
3. Isuf Gashi,
4. Rasim Fazliu,
5. Sali Sallteku,
6. Muhamet Behra,
7. Sehad Kadiri,
8. Berkan Hamza,
9. Armend Kadiri,
10. Veton Mustafa,
11. Adisa Hajrullaga,
12. Elvis Durguti,
13. Agnesa Raba,
14. Beqir Hamza,
15. Afërdita Thaqi,
16. Zeqir Fetoshi,
17. Masar Hoti,
18. Fehmi Hoxha,
19. Qëndresa Gashi,
20. Refki Kryeziu,
21. Qamil Sylka,
22. Besim Sokoli, kryetar i Rinisë Demokratike dhe
23. Erlira Mullabazi, kryetare e Gruas Demokratike.

Të ngjashme