Pozitat më të shëndetshme për gjumë të mirë

Prishtinë | 21 Tet 2023 | 14:21 | Nga Ekonomia Online

Gjumi është një pjesë e rëndësishme e jetës sonë.

Nëse nuk flini për tetë orë sa është e nevojshme mund të keni më shumë probleme sesa mendoni.

Por, për të pasur një gjumë të mirë rol të madh luan edhe pozita në të cilën flini dhe kjo do të thotë se mund të jetë koha për ta ndërruar atë.

Pozicionet e ndryshme të gjumit kanë përfitime të ndryshme.

Nëse jeni duke luftuar me dhimbje ose probleme të tjera shëndetësore, mund t’ju duhet të kaloni pozicionin tuaj të gjumit në mënyrë që të ndihmoni në menaxhimin e tyre.

Më poshtë janë disa nga mënyrat se si mund të flini për të përmirësuar gjumin tuaj:

Në pozicionin e fetusit

Flini në krah

Shtrihuni në bark

Shtrihuni në shpinë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme