Pse meshkujt nuk e falin tradhtinë?

Prishtinë | 21 Jan 2023 | 00:23 | Nga Ekonomia Online

Femrat dhe meshkujt janë të ndryshëm edhe si natyra, por edhe në mënyrën e të menduarit të gjërave. Ndryshimet vërehen edhe në rastin e tradhëtisë, femrat e falin atë ndërsa meshkujt jo.

Femrat e falin tradhëtinë pasi ato janë më realiste dhe arrrijnë të dallojnë se jo çdo gjë duhet të jetë bardh e zi. Ato mund edhe ta “kalojnë” tradhëtinë me arsyetimin se nuk është fundi botës.

Ndërsa egoja mashkullore, nuk e përballon dot faktin e të qenët i tradhtuar. Sipas sociologëve, meshkujt janë të predisponuar të jenë më territorial, sa i përket partnereve të tyre.

Të ngjashme