PSRK ka ngritur një aktakuzë për “Sulm ndaj personit zyrtar” dhe “Pjesëmarrje në turmë që kryen vepër penale dhe huliganizëm”

Prishtinë | 11 Qer 2024 | 18:40 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurit N.O.

Për të pandehurin N.O. ekziston dyshimi i bazuar se ka kryer veprën penale “Sulmi ndaj personit zyrtar” nga neni 402 par. 5 lidhur me par 2 dhe 1 dhe nenin 31 të KPRK-së, si dhe për veprën penale “Pjesëmarrja në turmë që kryen vepre penale dhe huliganizëm” nga neni 404 par 1 lidhur me nenin 31 të KPRK-së.

Të ngjashme