Që të mos bëheni statistikë e aksidenteve – ndiqni këto këshilla

Prishtinë | 05 Shk 2023 | 17:04 | Nga Ekonomia Online

Aksidentet rrugore janë shpeshtuar kudo.

Sipas ekspertëve të fushës, besohet se shkak janë faktorët e ndryshëm që shpien deri tek aksidenti.

Nëse keni vendosur për të udhëtuar, ndani pak kohë për të shqyrtuar këto këshilla të cilat duhet t’i keni parasysh gjatë vozitjes.

Mos e përdorni telefonin

Mbani dritat e ndezura për të rritur shikueshmërinë tuaj

Keni parasysh limitin e shpejtësisë

Minimizoni argëtimin

Vozitni vetëm

Jini vigjilent

Mos vozitni në gjendje të dehur

Mos hani ushqim dhe mos pini cigare

Zgjedhni një veturë të sigurt

Preferohet që t’i aplikoni këto këshilla në mënyrë që të mos bëheni statistikë e aksidenteve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme