QKK hap konkursin për projektet filmike

Prishtinë | 01 Mar 2017 | 10:46 | Nga

Qendra Kinematografike e Kosovës ka hapur konkursin për mbështetje të projekteve filmike për vitin 2017.

Këtë vit hapen gjithsej 9 konkurse: konkursi për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar, konkursi për film të shkurtër të animuar, konkursi për film debutues të metrazhit të gjatë artistik, konkursi për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik, konkursi për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik si dhe konkursi për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme