Qytetari nga Ferizaj gjen para në rrugë dhe i dorëzon në polici

Prishtinë | 10 Maj 2024 | 16:18 | Nga Ekonomia Online

Një qytetar nga Ferizaj ka dorëzuar në polici një shumë të hollash pasi i kishte gjetur në rrugë.

Për këtë ka njoftuar Policia e Kosovës, e cila i ka bërë thirrje pronarit që të paraqitet për t’i marrë.

 “Me datën 08.05.2024 rreth orës 17:10 qytetari nga Ferizaj z. D.Sahiti , i moshës 32 vjeçar,  në rrugën ‘’Reçaku ‘’ afër një barnatore në Ferizaj ka gjetur një shumë të caktuar të parave dhe menjëherë ka njoftuar policinë dhe ato i ka dorëzuar në stacionin e policisë në Ferizaj. Lusim pronarin e vërtetë të parave të paraqitet në stacionin e policisë në Ferizaj dhe pas verifikimit t’i kthehen ato”.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj e ka falënderuar qytetarin D. Sahiti për gjestin e tij “human dhe shembullor për dorëzimin e parave të gjetura në stacionin e policisë”.

Të ngjashme