Sa herë vjen puna ngushtë, Albin Kurti dezerton

Prishtinë | 19 Pri 2024 | 13:13 | Nga Lirim Mehmetaj

UÇK-ja ka arritur ta shpërbëjë një shtet, ta shkëpus një pjesë nga ai shtet, ta shpallë pastaj të pavarur atë pjesë të shkëputur, ta bëjë të njohur ndërkombëtarisht dhe ta anëtarësojë në plotë 150 organizata ndërkombëtare e t’ia sigurojë 117 njohje.

Në anën tjetër, Albin Kurti është ka thotë që s’po mundet me i ikë një marrëveshje që është nënshkruar në vitin 2013.

Nëse ka qenë e mundur nga këta para tij ta ndryshojnë hartën e Evropës, qysh nuk qenka e mundur thjesht me zhvleftësu një dokument me dy faqe???

Sa herë vjen puna ngushtë ky njeri dezerton.

Kështu ka bë në 1998/99, kështu bënë edhe sot.

Mos të harrojmë, dezertor nëse e shohim nga perspektiva shqiptare, sepse nga perspektiva serbe ky është piun i devotshëm.

Të ngjashme