Shkaqet më të pazakonta që ju çojnë në depresion

Prishtinë | 05 Qer 2024 | 18:55 | Nga Ekonomia Online

Ka shumë shkaktarë që juve mund të ju çojnë në depresion si: traumat, dhimbja, problemet financiare dhe papunësia.

Në të vërtetë, nuk mund të ketë një arsye konkrete pse ju vuani nga depresioni – por studiuesit rendisin edhe disa nga shkaktarët më të pazakonshëm si janë:

Moti gjatë verës

Pirja e duhanit

Sëmundja tiroide

Shprehia për të fjetur pak

Mbingarkesa nga Facebook

Fundi i një shfaqje televizive apo filmi

Vendi ku ju jetoni

Mungesa e peshkut në shujtat tuaja

Marrëdhëniet jo të mira me vëllezërit e motrat

Pilulat që konsumohen për lindje

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme