Si duhet ta pastrojmë gjuhën për të shpëtuar nga problemet me shëndetin

Prishtinë | 27 Maj 2023 | 22:23 | Nga Ekonomia Online

Nuk janë vetëm dhëmbët tuaj, por edhe gjuha që kërkon një trajtim të veçantë. Shkencëtarët thonë se pastrimi i saj rregullisht mund të zvogëlojë ndërtimin e pllakave dhe probleme të tjera të shëndetit oral.

Si të kujdeseni për të:

Pastruesit e gjuhës janë më efektivë se furçat e dhëmbëve

Zgjidhni një furçë dhëmbësh të butë për gjuhën tuaj

Pastroni gjuhën tuaj sa herë që lani dhëmbët

Furça duhet përpara dhe prapa përgjatë gjuhës suaj

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme