Sot mblidhen dy komisione parlamentare

Prishtinë | 03 Qer 2024 | 07:44 | Nga Ekonomia Online

Dy komisione parlamentare janë paraparë që të mblidhen gjatë ditës së sotme.

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione mblidhet sot për të diskutuar lidhur me procesin e verifikimit tё aplikacioneve të viktimave tё dhunёs seksuale gjatё luftёs.

Të ftuar sot janë përfaqësuesit e Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të Dhunuar gjatë Luftës.

Në anën tjetër, Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të mbajë sot takim me Artur Lorkowskin, drejtor i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, me seli në Vjenë.

Të ngjashme