Stërviten nënoficerët e këmbësorisë me taktika ushtarake e qitje, për ngritje të aftësive luftarake

Prishtinë | 10 Maj 2024 | 15:41 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Mbrojtjes e Kosovës, ka njoftuar se në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes ka përfunduar “kursi bazë për nënoficerë të këmbësorisë”.

“Në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes u realizua “Kursi bazë për nënoficerë të Këmbësorisë”, thuhet në njoftim.

Sipas njoftimit, pjesëtarët u stërvitën dhe testuan në taktika ushtarake, qitje, përgatitje fizike në terrene të hapura dhe terrene urbane me qëllim të ngritjes së aftësive luftarake për realizimin e operacioneve në nivel ekipi dhe skuadre.

Të ngjashme