Themelohet Sindikata e Infermierëve të Kosovës

Prishtinë | 31 Mar 2024 | 14:33 | Nga Ekonomia Online

Është themeluar Sindikata e Infermierëve të Kosovës, në krye me Enlirant Durakun.

Në komunikatën për media thuhet se realizimi i kërkesave mund të bëhet vetëm nëse janë të bashkuar në këtë sindikatë.

“Realizimin e kërkesave dhe dinjitetit tonë mund t’a bëjmë vetëm nëse infermierët, mamitë, teknikët e laboratorit, laborantët, teknikët e radiologjisë, teknikët e stomatologjisë, teknikët e anestezionit, instrumentaret nga e gjithë Kosova dhe nga të gjitha nivelet e sistemit publik shëndetësor jemi të bashkuar në sindikatën tonë”.

“Duke i’u uruar punë të mbarë dhe suksese në angazhimet e reja, e të cilat nuk janë privilegj mirëpo përgjegjësi, në anën tjetër i sigurojmë komunitetet tona që përfaqësimi i drejtë i interesave tona do jetë prioritet dhe asnjëherë nën prioritet”, thuhet në komunikatë.

Përbërja e sindikatës:

Kryetar : 𝐄𝐧𝐥𝐢𝐫𝐚𝐭 𝐃𝐮𝐫𝐚𝐤𝐮 / 𝐐𝐊𝐔𝐊

Nënkryetare : 𝐗𝐡𝐞𝐯𝐚𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐈𝐛𝐢𝐬𝐡𝐢 / 𝐐𝐊𝐌𝐅 / Prishtinë

Nënkryetar : 𝐕𝐚𝐥𝐨𝐧 𝐀𝐝𝐞𝐦𝐢 / 𝐒𝐏 Ferizaj

Sekretar : 𝐃𝐫𝐢𝐭𝐨𝐧 𝐒𝐚𝐝𝐢𝐤𝐮 / 𝐐𝐌𝐔 / Prishtinë

Kryetar i Këshillit Drejtues : 𝐊𝐮𝐬𝐡𝐭𝐫𝐢𝐦 𝐆𝐚𝐬𝐡𝐢 / 𝐐𝐊𝐌𝐅 / Prishtinë

Kryetar i Kolegjit regjional, Gjilan : 𝐈𝐛𝐢𝐬𝐡 𝐈𝐛𝐢𝐬𝐡𝐢

Kryetar i Kolegjit regjiinal, Pejë : 𝐙𝐞𝐧𝐮𝐧 𝐇𝐚𝐳𝐢𝐫𝐚𝐣

Kryetar i Kolegjit regjional, Vushtrri : 𝐁𝐞𝐬𝐢𝐦 𝐌𝐞𝐡𝐦𝐞𝐭𝐢

Kryetar i Kolegjit regjional, Prizren : 𝐕𝐞𝐡𝐚𝐩 𝐒𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢

Kryetare e Këshillit të Gruas : 𝐈𝐥𝐢𝐫𝐢𝐝𝐚 𝐒𝐡𝐮𝐥𝐞𝐦𝐚𝐣𝐚

Komisioni i Rinisë : 𝐁𝐞𝐬𝐚 𝐑𝐞𝐱𝐡𝐚𝐣

Komisioni Qendror Zgjedhor :

Kryetare : 𝐒𝐡𝐞𝐟𝐤𝐢𝐣𝐞 𝐁𝐞𝐤𝐚

Nënkryetar : 𝐈𝐛𝐢𝐬𝐡 𝐈𝐛𝐢𝐬𝐡𝐢

Anëtar : 𝐁𝐞𝐬𝐢𝐦 𝐌𝐞𝐡𝐦𝐞𝐭𝐢

Të ngjashme