Thënie të fuqishme nga Ruth Ginsburg

Prishtinë | 18 Jan 2023 | 23:45 | Nga Ekonomia Online

Ruth Bader Ginsburg ka qenë avokate e fuqishme e të drejtave të grave dhe barazisë gjinore.

Ajo fitoi respekt të thellë nga kolegët e saj në Gjykatën e Lartë në SHBA por edhe nga publikun amerikan.

Ajo ishte shembull i fuqishëm i dikujt që jeton besimet e veta dhe nuk ka frikë t’i shprehë ato.

Më poshtë keni 10 thënie të Ruth Bader Ginsburg, të cilat mund t’ju frymëzojnë në suksesin tuaj në biznes dhe në jetë.

“Nëse dëshironi të jeni një profesionist i vërtetë, bëni diçka jashtë vetes”

“Unë besoj shumë në të dëgjuarit dhe të mësuarit nga të tjerët”

“Në çdo martesë të mirë, ndonjëherë ndihmon të jesh pak i shurdhër”

“Në rrjedhën e një martese, dikush strehon tjetrin”

“Leximi është çelësi që hap dyert për shumë gjëra të mira në jetë. Leximi formoi ëndrrat e mia dhe më shumë lexime më ndihmuan të realizoja ëndrrat e mia”

“Mos u hutoni nga emocionet si zemërimi, zilia, pakënaqësia. Këto vetëm shkatërrojnë energjinë dhe ju bëjnë të humbisni kohën”

“Gratë u përkasin të gjitha vendeve ku merren vendime. Gratë nuk duhet të jenë një përjashtim”

“Ndryshimi i vërtet, ndryshimi i qëndrueshëm, ndodh hap pas hapi”

“Zakonisht në jetë, gjërat që i mendoni si pengesë dalin të jenë më të mirat, ato më fatsjellëset”

Të ngjashme